QuantumBioFeedback

A biorezonanciát felhasználó eljárások közül kiemelkedik a SCIO rendszer (SCIO QuantumBiofeedback), amely képes az emberi testet úgy feltérképezni, hogy néhány percen belül egy igen részletes képet ad szervezetünkről. Mintha egy teljes körű kivizsgáláson vennénk részt, persze minden ezzel járó kellemetlenség nélkül.

Egy helyen, rövid idő alatt, fájdalommentesen tudhatunk meg szervezetünkről illetve saját magunkról nagyon fontos információkat.

Tájékozódhatunk:

  • fizikai állapotunkról, vitalitásunkról, immunrendszerünk működéséről
  • oxigénszintünkről, vitamin-ásványi anyag szintünkről
  • rejtett kórokozóinkról, kialakulóban lévő betegségeinkről
  • lelki állapotunkról, auránkról, csakráinkról
  • szerveink működéséről, hormonháztartásunkról
  • melyek a számunkra ajánlott és nem ajánlott élelmiszerek.

Méltán tartják a jövő gyógymódjának, hiszen nemcsak felismeri a problémákat, de ezeket biofeedback módszerrel rögtön korrigálja is.

A kezelések során megemeljük a páciens rezgésszintjét, ezáltal beindítjuk az immunrendszert, aktiváljuk az öngyógyító folyamatokat. Az egyes kórokozók (baktériumok, vírusok, paraziták) rezgéseit egy ellenfrekvenciával kezeljük célzottan – mellékhatás nélkül – rövid idő alatt.

Az SCIO rendszer igazából egy korszerű QuantumBiofeedback berendezés használatán alapul, amely az életvitelünk és a környezetünk által létrejövő negatív hatásokat szünteti meg. Így lehetőségünk adódik a testi-lelki összhangunk megteremetésére.

Ez a rendszer jó alternatíva számunkra, ha fontos nekünk a korszerűség, a kényelem, a gyorsaság, és megbízhatóság. Akár relaxálásra is alkalmas a kezelés időtartama, mivel gyengéden és mégis hatékonyan szünteti meg a stresszt és a fájdalmakat.  A kezelés után energikusabbnak, kipihentnek érezzük magukat.

A módszer fájdalommentes, nem szükséges hozzá tűszúrás vagy konkrét behatolás a szervezetbe. Az állapotfelméréssel kezdünk, ez meglehetősen gyorsan végbemegy, pár percet vesz csupán igénybe. Ezt követi az elemzés és a szükséges terápia összeállítása.

A módszer lényegét úgy lehetne összegezni, hogy a berendezés:

  • rezonál, tehát több ezer jelre fókuszál egyszerre, és közben még a reakciókat is figyeli.
  • méri a bőr ellenállását, és így alakítja ki a még biztonságosan alkalmazható micro-áramot.
  • összehasonlítja a megállapított frekvenciát a berendezés memóriájában lévő jelekkel, 35 000 féle rezgést tesztel le.
  • visszajelzéseket készít, melyek segítségével a stresszt és a fájdalmat csökkenteni lehet.

A terápia a negatívan ható tényezőket távolítja el a szervezetből és teszi mindezt addig, amíg az egyensúlyi állapot létre nem jön az egyes szervek és szervrendszerek között. Ez egy igen személyre szabott eljárás, hiszen az egyén sajátos jellemzőit veszi figyelembe. Hatása akár már az első alkalom után érzékelhető, de az ajánlott kúra minimum 5 kezelésből áll, melyet heti gyakorisággal ajánlunk. Nem kell aggódni, mivel alul- és túlkezelés nem lehetséges a módszer alkalmazása során. Egy kezelés kb. 3órát igényel az állapotfelméréssel és a konkrét terápiával együtt.