Részletesen

 

Bemutatkozik a SCIO/ részletes leírás /

SCIO – QuantumBioFeedback, Wellness rendszer
az egészségmegőrzés, stresszmentesítés, regeneráció,
valamint a test-lélek harmonizálásának lehetősége.

Mindennapjaink hatása kíméletlen.
A környezetszennyezés, szélsőséges időjárás, a rohanó életmód, mozgáshiány, vízhiány, dohányzás, alkohol, drogok, gyógyszerek, nagyon erősen befolyásolják egészségünket. A káros földsugárzások, mobiltelefon, mikrohullámú sütő és egyéb készülékek okozta elektroszmog, akadályozzák a szervezet tökéletes működését. Csak akkor vagyunk egészségesek, ha testünk rezgései harmóniában vannak.

A SCIO QuantumBiofeedback használata során a testből mért különböző rezgéseket, számítógépes speciális készülékbe vezetik, ahol a SCIO különválasztja és értékeli azokat. Ez a speciális módszer ismeretet ad arról, mik az eltérések, melyeket egyensúlyozni kell.

A SCIO Quantumbiofeedback segítségével, az információs összetevők, közvetlenül a kiindulópontnál szüntetik meg a panaszok okát. A test egyensúlyi állapotának helyreállítása, az átvészelt problémák tüneteinek megismétlődésével jön létre. Az ellenálló képesség növelése, megfelelő energiapályák harmonizálása, stressz-mentesítés, méregtelenítés, és az energiahiány kiegyenlítése a szervek jobb működését eredményezi. A toxinok kihajtása a szervezetből gyógynövényanyagok segítségével és bio-információk révén, többszörösen gyorsítja ezt a folyamatot. Az emberi szervezetben az egyes szervek és szervrendszerek között egyensúlynak kell lennie épp úgy, mint a természetben. Ez a Wellness eszköz a terapeuta látókörét is kiszélesíti, figyelembe veszi az ügyfél személyiségét, egyediségét, ezzel személyre szóló eredményt biztosít számára.

A megfelelő szakember által ajánlott vitaminok és ásványi anyagok beiktatását egyfajta kulcssorozatnak tekinthetjük, amelyek a hasonlóság elv alapján mozgósítják és harmonizálják a test fontos életfolyamatait.

Az egészséghez való visszatérés a Földön nélkülözhetetlen.

Minden sejtnek, szervnek, saját rezgése van
ABio rezgések látszólag jelentéktelen erővel hatnak, de ez az erő sokra képes.
Az ismételt hatással bizonyos idő elteltével, finom információk célba érnek.
A stressztől mentesíthető és harmonizálható szervezet.
Ha valamely bio-információra erősen rá hangolódunk, a rezonancia megsokszorozza a végső hatást.

A megelőzés lényege, idejekorán felismerni a különböző rizikó faktorokat, harmonizálni a testet,
a jó fizikai és lelki állapot megtartásáért..

Mit tehetünk?
-AutofókuszQuantumBiofeedback Programok
– Biofeedback, ElektroautoMeridian, Chakra kiegyensúlyozás, Gerinc tréning, Szin terápia, Auto-Frekvencia, Trivector, Spirituális harmónia.
-Speciális – Elektrokardio, Szakrális energia, Iridológia, Agy-hullám, Allergiás reakció, Relaxációs tréning, Súly kontroll, TMJ, Szem, Hallás, Sport, Szépség, Méregtelenítő utak stimulálása, Fogászati teszt
-Stressz és Fájdalom csökkentés Alternatív Megközelítéssel: – Elváltozások, Sérülés, Fájdalom, Anyagcsere, Hormonok, Neurológiai, Relaxáció, Alvásjavítás, Emésztés, Jóllét, Oxigén ellátás, Izom felépítés, Rugalmasság, Koordináció, Immun stimulálás, Krónikus fáradtság, Gyulladásgátlás, Tanulási nehézség, Paraszimpatikus, Szimpatikus, és Autonóm Idegrendszer harmonizálása.

Kik használják a SCIO QuantumBiofeedbac Wellness rendszert?
Jelenleg több ezer egészség megóvó praktizáló használja világszerte a készüléket.
Orvosok, állatorvosok, csontkovácsok, pszichológusok, hypnoterapeuták, fogorvosok, kineziológusok, akupunktúrával kezelők, masszázs terapeuták, természetgyógyászok, homeopaták, kutatók és egyéb megfelelő képesítéssel rendelkezők.

Az egészség megőrző terapeuták hatékony és finom ráhangolódással tudják megcélozni ügyfelük stresszeit. A SCIO QuantumBiofeedback a jövőben meghatározó szerepet fog betölteni az egészség megóvásához a relaxáció, a stresszcsökkentés és fájdalomcsökkentés területén.

 Állapotfelmérés

 • Az állapotfelmérés során a test számos elektromos paraméterét mérjük, például az ellenállást, impedanciát, áramerősséget, feszültséget, kapacitást, indukciót, frekvenciákat.
 • A számítógép gyorsaságának köszönhetően pár percen belül kialakul az eredmény, amely segít a betegségek felderítésében és kezelésében.
 • Vizsgálatunk egy Nelson-féle bioenergetikai állapotfelmérés, allergia teszt, aurakép, szövetek és sejtek állapotának felderítése, a lehetséges betegségek okainak feltárása, testi, lelki és szellemi szinten a stressz lehetséges okainak feltárása céljából. Az új diagnosztika és terápiás módszer segítségével, amelyet computer vezérel, az energetikai orvoslás találkozik a hagyományossal.

Több mint 3 000-féle anyagra vizsgálható a páciens reakciója. Olyanokra, melyekkel a bennünket körülvevő környezetben kerülünk kapcsolatba, illetve amelyeket az emberi szervezet is tartalmaz. A vizsgálattal mód nyílik szervezetben kialakult, minimális, még alig észlelhető eltérések kimutatására is, amelyek a későbbi súlyosabb elváltozások előjelei, esetleg kiinduló okai. Segítségével föltérképezhetjük a szervezettel kapcsolatban álló környezeti allergének, toxikus anyagok, környezeti ártalmak hatásait, valamint a szervezet aktuális vitamin, ásványi anyag és aminosav ellátottságát. A rizikó faktorokból összefoglalhatók azok a tényezők, amelyek a vizsgált vendég számára a későbbiekben a lehetséges betegségek kialakulásában szerepet játszanak. Ez természetesen a megelőzésre is felhívja a figyelmet.

Az allergének szűrése pontos képet ad az allergiás reakciók okairól, de emellett lehetővé válik az allergia mélyebb összefüggéseinek, eredeti okainak föltárása, kezelése is. Az említett mélyebb összefüggéseket, működésbeli eltéréseket a szembetűnő felszínes tünetek gyakran elfedik.
A diagnózis során lehetőség van a legmegfelelőbb táplálékkiegészítők kiválasztására vagy a jelenleg szedett gyógyszerek, vitaminok, táplálékkiegészítők hatékonyságának tesztvizsgálatára.

A készülék folyamatosan érzékeli a páciens ultrafinom élettani rezgéseit, a kórosakat megkülönböztetve a harmonikusaktól. A visszacsatolások alkalmával megkísérli a diszharmonikus rezgések megszüntetését, harmonikussá alakítását. A vizsgálat során átvizsgálja a szervezet egyes szerveit, szervrendszereit, kimutatja azok akár csak enyhe egyensúlyzavarát és harmonizációs kezelését is elvégzi.

 • AKTUÁLISAN SZEDETT TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK HATÉKONYSÁGÁNAK ILLETVE FELSZÍVÓDÁSÁNAK SZÁZALÉKOS KIMUTATÁSA
 • KÉRJÜK HOZZA MAGÁVAL A VIZSGÁLATRA A JELENLEG SZEDETT VITAMINOKAT ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKAT,TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐIT STB… A BEMÉRÉS ÉRDEKÉBEN

A legfontosabb bioenergetikai kezelések:

 • Időszakos állapotfelmérés, szűrővizsgálatok, megelőzés
 • Közérzetjavító kezelések
 • Vírusok (influenza, herpesz), baktériumok, gombák, paraziták szűrése, kezelése
 • Jó és rosszindulatú daganatok kialakulásának megelőzése, kemoterápiás kezelések utókezelése
 • Candida-szűrés – kezelés – tanácsadás
 • Bélflóra javítás, kezelés, tanácsadás
 • Emésztési és anyagcsere-problémák javítása (pl.: Crohn betegség, glutén- és laktózérzékenység)
 • Koleszterin csökkentés
 • Inzulin rezisztencia kezelése
 • Méregtelenítés
 • Immungyengeség javítása
 • Autoimmun betegségek kezelése (pl.: izomdystrophia, izomatrophia, Sclerosis multiplex, Parkinson kór)
 • Krónikus fáradtság kezelése
 • „Feelgood” terápia- Stressz kezelés
 • Bőrproblémák kezelése (pl.: ekzema, psoriasis)
 • Allergia kezelése (pl.: pollen, por, atka, étel)
 • Vitaminhiány kimutatás, vitamin ajánlása
 • Drogok illetve antidepresszánsok leszoktatása gyógynövényekkel kiegészítve
 • Fájdalomcsillapítás, mozgásszervi betegségek javítása
 • Fogbetegségek – fogínygyulladás kezelése
 • Látás, hallás memória (feledékenység, összpontosítás) javítása
 • Fel nem dolgozott lelki sérülések kezelése (pl.: közeli hozzátartozó elvesztése, párkapcsolati problémák, válás feldolgozása)
 • Depresszió kezelése, önbizalom helyreállítása
 • Menstruációs zavarok, változó kori tünetek kezelése
 • Nőgyógyászati elváltozások kezelése (myoma, cysta, PCO, …..)
 • Hajhullás megszüntetése
 • Alul- vagy felülműködő pajzsmirigy betegség kezelése
 • Alacsony vagy magas vérnyomás kezelése

 

Készülékről

A SCIO rendszer befektetés a jövőbe:

A SCIO rendszer (ScientificConsciousnessInterfaceOperation System) 19 csatornán keresztül méri a páciens testének bioenergetikai adatait, majd ezeket az adatokat szétválogatja, és fontossági sorrendbe állítja. A több csatornán folyó mérést 12 elektróda segíti. Ezzel a módszerrel pontos és precíz képet kapunk a páciens teljes egészségi állapotáról. Így a terapeuta a diagnózis és a kezelés során egyáltalán nem befolyásolja a páciens energetikai rendszerét. A SCIO rendszer többek közt autó- meridián terápiával, scalar azaz csakra terápiával, Rife terápiával, autó -trivektor, szín, zene, gerinc és fog terápiával dolgozik.

Kézfogás a géppel ( “Claps – Effekt”)

A SCIO rendszer kibernetikai visszajelző összeköttetést képez a pácienssel. Úgy működik, mintha a beteg üdvözlésképpen “kezet fogna” a számítógéppel, amely aztán a páciens számára automatikusan kikeresi és kivitelezi a személyre szabott kezelést – és mindezt a terapeuta tudatalatti befolyásának kiiktatásával.

Állandó visszajelzés

Semmilyen másik terápiához nem hasonlítható módon a SCIO rendszer a pácienst a kezelés teljes időtartalma alatt montírozza. Ez a garantálja minden teszt és kezelés egyediségét.

Alkalmazkodás a páciens egyedi igényeihez

A SCIO rendszer a kezelés erősségét, a különböző frekvenciákat automatikusan a páciens igényeihez igazítja. A Xrroid folyamat, mely biológiai reakciósebességgel történő tesztelést jelent, továbbá lehetővé teszi, hogy a kezelő néhány perc alatt 12.000 anyag frekvencia mintáját tesztelje a páciensen.

A teszt végén a gép ábrázolja a páciens különböző tesztanyagokra (kórokozók, gyógyszerek, allergének, stb.) való reakcióját színelosztással, számmal jelzett értékskálán. A SCIO az egyetlen rendszer a világon, amely több mint 50 különböző bioenergetikai – elemző és terápiás eljárást egyesít magába.

A kezeléseknek ezt a formáját már világszerte több ezer páciensen nagyfokú terápiás sikerrel végzik. Minden olyan orvos és természetgyógyász számára- aki nyitott az újra- a SCIO rendszer nélkülözhetetlen eszközzé válhat a páciensek további mélyreható, sikeres vizsgálatában és kezelésében.

A rendszer története és fejlődése

A Newton-i fizikát Albert Einstein és Stephen Hawkins “nem lineáris kvantumelméletének” színrelépésével gyorsan túlhaladta az idő. Ezután az elektronika alapjait olyan neves feltalálók, mint Volta, Ampere és Ohm ültették át a biológiai tudományba. Különböző tudós körök, mint pl. a Royal Rife, támogatták az elektromos energia és frekvencia új síkon való tanulmányozását, amelyek különböző anyagok elektromos tulajdonságait vizsgálták. Ezek a vizsgálatok végül ahhoz a megállapításhoz vezettek, hogy minden anyag egyedi elektromos frekvenciával, ill. rezgésekkel rendelkezik: tehát minden anyagot minden más anyagtól egyedi, elektromos tulajdonsággal különböztet meg.

Dr. ReinhardVoll az ötvenes években a QuantumBioFeedback tudományának úttöröje volt. Vezetése alatt Németországban ezt az elméletet továbbfejlesztették. Voll kutatásaihoz számos egyéb, az emberi test elektromos energiájáról szóló tanulmányt vett át. Már régebbi kutatások is azt igazolják, hogy az anyag egyes tulajdonságai megváltoznak, amint azon különböző erősségű áramot vezettek át. Ugyanúgy, ahogy egy magas frekvencia képes eltörni egy üvegpoharat, speciális frekvenciák rezonáns frekvenciatartományuk növelésével képessé válnak arra, hogy betegségek kórokozóit pusztítsák el. Hasonló módon lehet az emberi test szöveteit támogatni és erősíteni az egészség megtartása céljából. Az alapján, ahogy a sejtek a különböző elektromos frekvenciákra reagálnak, lehet fiziológiás elváltozásokat is időben fel lehet ismerni.

Amint ennek a módszernek a gyógyításban játszott szerepe nyilvánvalóvá vált, formát öltött az orvoslás ezen új útja, és a gyógyító társadalom megosztott lett: néhányan azt gondolták, hogy meg tudják változtatni a világot, mások pedig az új technológiában inkább politikai és gazdasági hasznot láttak.

Azok az orvosok és kutatók, akik az új mozgalom frontvonalában álltak, erőteljes politikai nyomásnak voltak kitéve. Mindennek ellenére ők azonban folytatták a kutatásaikat, és elkezdtek az új bioelektromos módszerrel dolgozni. A továbbiakban már nem lehetett az új orvoslást figyelmen kívül hagyni.

A SCIO rendszert Prof Bill Nelson, a bioelektromos orvoslás és a QuantumBioFeedback kezelés területén végzett 20 éves kutatómunka során, Magyarországon fejlesztette ki. A SCIO rendszer képes arra, hogy a testben történő változásokat idejekorán felismerje, és azokat azonnal úgy korrigálja, hogy a betegség ki se fejlődhessen. Azok az idők, amikor az orvos csak a tünetek megjelenése után tudott a betegségre reagálni végleg elmúltak.

Miért SCIO?

A SCIO rendszer ma világszerte a vezető elemző és terápiás készülék. A készülék méri a páciens elektromos reakcióképességeit, és ezt biológiai reakciós rátaként, ill. a test biológiai reakcióképességként határozza meg. Amikor az emberi testet a Xrroiddal (azaz biológiai sebességgel) teszteljük, akkor megkapjuk a páciens egyes anyagokra vonatkozó egyedi reakcióját.

Tri-vektor energiamezők

A páciens testében az elektromos potenciálokat, a feszültséget, az áramerőséget és az ellenállást mérjük (feszültség, azaz maga az elektromos áram= áramerősség x ellenállás), és ez alapján kiszámítható matematikai változó kiértékelésre kerül. A terapeuta rengeteg, a kezeléshez és diagnosztizálásához nélkülözhetetlen információkat kap.

A háromdimenziós vizsgálati rendszer

A feszültség, áramerősség és ellenállás közti viszony lehetővé teszi az egyes vizsgált információk háromdimenziós ábrázolását. Így hologram hatást érünk el, amely lehetővé teszi, hogy a test energetikai rendszerében lévő minden anyagot három dimenzióban ábrázoljunk. Ezer és ezer különböző anyag elektromos potenciáját tárolja és elemzi a rendszer. A háromdimenziós vizsgálati rendszer meghatározza a páciens elektromos stimulálására adott válaszát. Így a páciens energetikai igénye és frekvencia mintája pontosan meghatározható.

Autófókusz terápia

Az autó fókusz technikát szintén Nelson professzor fejlesztette ki. Ennek lényege, hogy mialatt különböző az ember fiziológiájával harmonizáló vagy patológiás frekvenciák hatnak a testre, a SCIO rendszer erre mutatott reakcióit méri. A biofeedbacken keresztül a gép a terápiás beállításokkal automatikusan szabályozza, így a program minden egyes páciens mindenkori egészségi helyzetéhez egyénileg alkalmazkodik. A test frekvenciamintákra mutatott mindenkori reakciója alapján a SCIO rendszer a kiválasztott terápiát modósítja. A SCIO rendszer a kezelések beállításait a terapeuta közbeavatkozása nélkül önállóan fókuszálja.

Kibernetikus összeköttetés

A SCIO rendszer egyedülálló kibernetikai összekötetése mérhetővé teszi a biológiai sebességgel folyó reakciók energetikájában mutatkozó eltérések mérését. Ezeket az energetikai kilengéseket a gép automatikusan korrigálja, mikor felismeri a normál értékektől való eltérést.

Méréskapacitás

A SCIO rendszer egyetlen teszt során több, mint 65 millió bit információt elemez. A terapeuta a kezelés végén tizenhat elektromos paraméter és további negyven mérési információ adatait kapja meg a tesztelt páciensről. Egy a hagyományos módszerekkel dolgozó terapeutánk hónapokra lenne szüksége e hihetetlen mennyiségű adat kielemzéséhez. A SCIO rendszer 40 év QuantumBioFeedback-es orvoslás tapasztalatát kínálja Önnek!

Programok és terápiák

A páciens pontos reakciója tehát különböző anyagokon keresztül mérhető, melyek lehetnek vírusok parazitás, baktériumok, homeopátiás szerek, allergének, ezek kombinációi és sok más. Nem tudja eldönteni, hogy páciensének milyen homeopátiás szert javasoljon? Nem gond! Az egyéni tesztrész megmutatja Önnek a megfelelő szubsztanciát és az optimális potenciázást. Hagyja, hogy a SCIO rendszer döntse el, melyik szerre van szüksége páciensének. Ez különösen nagy előnye a rendszernek, mivel mindenkinek elérhető igényei vannak.

Legfontosabb programok

Elektor akupunktúra meridián program:

jól ismert rendszer, amely az akupunktúrás pontok és meridiánok frekvenciáját harmonizálja. Rife vagy audio frekvencia rendszer: Olyan rendszer, amely a páciens (szerveinek és szervrendszereinek) polaritást automatikusan stimulálja és harmonizálja.

Trivektor:

Ez az egyedülálló rendszer automatikusan kiszűri a saját testi frekvenciákat miközben méri a pontos tri vektor mezőt és ez által hozzájárul a lehető legnagyobb fokú egészségmegtartáshoz és gyógyuláshoz.

Szín, zene terápia:

Megállapítja a páciens számára legoptimálisabb színt vagy zenét és azt a páciens számára a frekvenciaterápián keresztül alkalmazza.

Scalar terápia:

Ez a program a hormonális endokrin rendszert és csakrákat kezeli.

Homeopátiás aktiválás:

Több, mint 3000 homeopátiás szer és kristály rezgése áll rendelkezésre, amelyet egyedileg alkalmazhat pácienseinél.

Energetikai gerincelemzés:

Egyes csigolyák vagy gerincszakaszok energetikai zavarait szervi és pszichoszomatikus szinten is kiértékeli.

Még  további  terápiák :

Legkülönbözőbb NLP alkalmazások,

fájdalomterápiák,

fog és állkapocselemzés,

agyhullám elemzés,

bioritmus és miazmaelemzés,

különböző méregtelenítések,

szervelemzés,

wellness,

táplálkozási diagram és sok egyéb más.

A Rizikó profil

A rizikó profil (azaz kockázati sajátosságok) a tesztelés után megmutatja a kezelendő zavarok: 40 kockázatot jelez ki érték szerint. A legmagasabb érték mutatja a jelenleg legmagasabb tényezőt.

A “virtuális orvos”

Ez az opció lehetővé teszi a terapeutának a lehetséges veszélyforrások pontos elemzését. Itt kapcsolódik össze a rizikó profilban jelzett zavar az étkezési sajátosság, energetikai sötétmező elemzés, gerincoszlop elemzés, speciális méregtelenítő kezelések és az esetleg pszichés terhelés közt. Ez professzionális eszköz ahhoz, hogy a páciens adott pillanatban levő, pontos egészségi állapotát felmérhesse!

Az allergia teszt képernyő

Az allergia teszt képernyő (majdnem 300 allergén tesztelésén keresztül) a páciens reakcióját mutatja különböző allergénekre, a környezeti allergénektől az élelmiszer allergénekig. A fölérendelt allergiacsoportok a zöld mezőben láthatók. A páciens reakcióit számok jelzik. Minél több piros számot lát a terapeuta, annál veszélyeztetettebb a páciens egészsége. Minden allergént, melyre a páciens reagált, a gép még egyszer tesztel, azért, hogy az eredmények visszaigazolást nyerjenek.

Táplálkozáselemzés

Ez a képernyő megmutatja a páciens vitaminnal, ásványi anyagokkal, enzimekkel és aminosavakkal kapcsolatos állapotát. Az esetleg hiányokat vagy toxikus terhelést kijelzi és azok aztán specifikusan kezelhetők.

Állkapocs és fogkezelés (Biológiai fogászat)

A program az állkapocs, a fogak és fogsor, ill. a hozzájuk tartozó meridiánok zavarait mutatja meg. Teszteli a fogászati anyagokat és gócpontokat, valamint az ezekkel kapcsolatos egyéb problémás szerveket. A nagyfokú reakció jelzés még nem feltétlenül a fogszuvasodását jelenti, hanem ezen a részen az energiaáramlásnak és esetleg egy egész hozzátartozó szervrendszernek a zavarát, mely a SCIO rendszerrel már profilaktikusan harmonizálható!